ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ …… τα καλύτερα για την ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Δημοσίευμα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, www.kysyp.gr στο περιοδικό ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ, τεύχος Φεβρουαρίου 2011, ενότητα «στο φτερό», σελίδα 95.

Έχουμε δει διάφορα καλοστημένα site με πληροφορίες για κυνήγι, νομοθεσία, Ομοσπονδιών, συλλόγων, ιδιωτών, επιχειρήσεων κλπ. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκ­πληξη μας προκάλεσε η ιστοσελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Προσοτσάνης. Όχι μόνο για τον καταπληκτικό χάρτη που κοσμεί την πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας www.kysyp.gr , στον οποίο διακρίνονται και είδη της άγριας πανίδας που απαντώνται σε κάποιες περιοχές, αλλά και ο πλούτος των ποιοτικών πληροφο­ριών που περιέχει.

Φωτογραφίες με θηράματα αλλά και αυστηρώς απαγορευμένα είδη, χάρτες με τις επιτρεπόμενες περιοχές, φωτογραφίες και μορφολογική περιγραφή διάφορων φυλών σκύλων, τεχνικές πληροφορίες για όπλα και φυσίγγια, πρόσβαση σε δεδομένα καιρού κλπ. Εξαιρετική ιστοσελίδα, φτιαγμένη από ανθρώπους με γνώσεις και μεράκι. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον Σύλλογο, αλλά και σε όλους όσους δούλεψαν για την δημιουργία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *