Απάντηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Προσοτσάνης σε δημοσίευμα.

Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου αναφέρει τα εξής:

«Στην συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για περίπου 10 μέρες πριν, έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι Ελευθερούπολης, Θάσου, Προσοτσάνης, Νευροκοπείου. Και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν σχετικά δύσκολη η μετάβαση στην Χρυσούπολη των συναδέλφων από την Θάσο και από το Νευροκόπι λόγω συγκοινωνίας και απόστασης αντίστοιχα και έχουν μία δικαιολογία, αδικαιολόγητοι ήταν οι συνάδελφοι από την Προσοτσάνη και από την Ελευθερούπολη.»

Στα παραπάνω ο Κυνηγετικός Σύλλογος Προσοτσάνης έχει να απαντήσει τα εξής:

1) Δεν απέστειλε ποτέ πρόσκληση στα γραφεία του συλλόγου, ως όφειλε να κάνει ο περιφερειακός εκπρόσωπος και πρόεδρος του Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας και ως εκ τούτου δεν είμασταν ενημερωμένοι.

2) Θα πρέπει επιτέλους να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που μας αποκαλούν «συναδέλφους». Στην προηγούμηνη περιφερειακή συνάντηση και επειδή δεν δεχόμασταν να ανεβάσουμε την τιμή της αδείας, σκεπτόμενοι και τους δύσκολους καιρούς που περνάει ο τόπος μας, απειληθήκαμε πως αν δεν το κάνουμε δεν θα δεχθούν να βγάλουμε απο κοινού ασφάλεια και κατ’ επέκταση θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να ανεβάσουμε την τιμή. Αυτό κύριοι λέγεται ωμός εκβιασμός και τέτοιους συναδέλφους δεν θέλουμε.

Το Δ.Σ. του Κ.Σ. Προσοτσάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *